Vårt utbud av korsord

Här lägger vi upp våra mest populära korsord, vi kommer med tiden att utöka med fler typer av korsord.

Du som inte har tillgång dator eller möjlighet att skriva ut korsorden kan få veckans Bildkryss direkt till din brevlåda via Karlstads-Tidningen som utkommer med 1 nummer/vecka. Allt Du behöver göra är att teckna en prenumeration hos dem istället.

Gåvotips! Ge bort en prenumeration i present eller juklapp. Kontakta oss så hjälper vi Dig! 

Prenumerera på vårt Bildkryss

Som prenumerant får Du, varje fredag, ett helt nytt bildkryss direkt i Din mailkorg. Du betalar en klumpsumma vid köptillfället. Det sker ingen automatisk uppdatering av Din prenumeration när den går ut, men vi skickar ut ett mail i god tid med en påminnelse om att prenumerationen är på väg att löpa ut. Korsord som utgivits tidigare kan köpas styckevis, se "Gamla Bildkryss".

Som prenumerant har Du möjlighet att vara med och tävla. Skicka in Ditt lösta korsord till oss, så skickar vi Dig en vinst om Du blir en av de lyckliga. Vinnarna publiceras på hemsidan under fliken "Vinnare".

Skapa prenumeration

Prenumerera på vårt Dagens Anagram (7st/vecka)

Som prenumerant får Du, varje fredag, sju nya anagram direkt till Din mailkorg. Du betalar en klumpsumma vid köptillfället. Det sker ingen automatisk uppdatering av Din prenumeration när den går ut, men vi skickar ut ett mail i god tid med en påminnelse om att prenumerationen är på väg att löpa ut. Detta för att Du skall slippa missa några korsord.

Skapa prenumeration

Köp gamla Bildkryss

Bildkryss 22x25 rutor, är vårt allra mest populära kryss som är känt ifrån ett flertal dagstidningar och har genom åren vunnit folkets kärlek runt om i hela Sverige. Konstruktören Lisa Hill väver in finurliga rim och ramsor från bilderna som är vackert och fantasifullt illustrerade av Olle Gill.

Välj och köp Bildkryss

Köp gamla Dagens Anagram (7st/vecka)

Perfekt att börja dagen med detta korsord som är lagom stort att lösa till morgonkaffet eller vid frukostbordet. Det innehåller ett anagram som skall kastas om och bilda ett långt ord. Det är mycket populärt bland korsordslösarna. Löses för nöjes skull, inga vinster utdelas och lösningen publiceras i nästkommande kryss.

Välj och köp Dagens Anagram (7st/vecka)